Hírek

 

Így ünnepeltük a Nemzetközi Könyvajándékozás napját a Bagázs Egyesület, a Máltai Szeretszolgálat és a Nyírteleki Kedvesház társaságában. A könyvek az ő munkájuknak köszönhetően olyan gyerekekhez, családokhoz jutnak el, ahol nem túl gyakori a kortárs szépirodalom. Reméljük, hogy e könyvek is segíteni, boldogítani fogják őket a mindennapokban....

Gimesi Dóra, Év Gyerekkönyve Díjas szerző átiratában Rofusz Kinga Év Gyerekkönyve Díjas illusztrátor különleges képeivel olvashatjuk újra Maeterlinck A kék madár című történetét, világba vetettségünk egyik legszebb metaforikus meséjét.

Nagy örömmel jelentjük nektek, hogy a HUBBY - Magyar Gyerekkönyv Fórum Dániel András - író, illusztrátort, valamint László Herbszt illusztrátort jelölte a 2022-es Hans Christian Andersen-díjra! Szorítsatok velünk értük!

Lefutottátok már a szokásos köröket? Ajándékok megrendelve, becsomagolva, szekrény mélyére rejtve? Vagy ebben a fura, vírusos időszakban még csak kétségbeesetten keresitek a lehet legjobb, egyénre szabott és mégis hasznos ajándékokat?