Tagfelvételi kérelem


Mielőtt jelentkezel, kérjük, ismerd meg az egyesület alapszabályát!

1. Nyomtatványok


Ha magánszemélyként szeretnél belépni a HUBBY-ba, az első lépés a Tagfelvételi kérelem kitöltése. 

A jelentkezéshez csatolnod kell szakmai önéletrajzod és az Elfogadói nyilatkozatot.

Ha szervezetként (jogi személy) szeretnél tag lenni, akkor az első lépés a Tagfelvételi kérelem ki kitöltése. A jelentkezéshez ebben az esetben csatolnod kell szervezet bemutatását és az Elfogadói nyilatkozatot. 

2. Ajánlók

A Tagfelvételi kérelmen két alapító vagy rendes tag ajánlásának kell szerepelnie, a kérelmet az Elnökség hagyja jóvá. 

3. Beküldés 

Postán:

Az aláírt jelentkezési lapot, illetve az egész pakkot (tagfelvételi kérelem, szakmai önéletrajz, elfogadói nyilatkozat) az alábbi postacímre várjuk: PIM, 1053. Budapest, Károlyi u. 

Elektronikusan:

A jelentkezést elküldheted elektronikus úton is az info@hubby.hu címre, ebben az esetben az aláírt dokumentumokat és a szakmai önéletrajzot kérjük, szkenneld be előtte. Természetesen elég vagy postai vagy elektronikus úton eljuttatni a hozzánk a dokumentumokat.

4. Elbírálás

A kérelmeket az Elnökség bírálja el. Az elbírálásig szíves türelmedet kérjük.

5. Tagság

Ha felvételt nyersz a szövetségbe, arról e-mailen és levélben is értesítést küldünk. A tagdíj 2016-tól évi 3000 Ft, ami banki átutalással is rendezhető a HUBBY 11712059-21180956 bankszámlájára utalva, a közlemény rovatba kérjük írjátok be, hogy éves tagdíj.


Minden tagot kérünk, hogy ha bármelyik elérhetősége megváltozik, arról értesítsen minket, hogy folyamatosan informálni tudjuk a szervezetet érintő változásokról, rendezvényeinkről, kiadványainkról.